WIE BEN IK?

Om mijzelf even voor te stellen: ik ben Luuk! Geboren en getogen in Amsterdam met verre Aziatische roots en een Bourgondische inslag.

Ik heb 15 jaar gewerkt in verschillende restaurantkeukens in Amsterdam, Frankrijk en Spanje. Daarna heb ik leiding gegeven aan de bediening van een aantal grote restaurants in Amsterdam en weet van daaruit wat nodig is voor de beste ervaring aan tafel.

Uitgebreid koken is doordeweeks voor veel mensen best lastig. Drukke sociale levens of simpelweg de ruimte er niet voor hebben, zorgen ervoor dat al die tijdrovende, maar oh zo lekkere gerechten vaak voorbehouden zijn aan het weekend of in een restaurant.

Ik ben De keuken van Tjen begonnen om daar verandering in te brengen: topgerechten bij jou thuis op het bord, op een doordeweekse dag. Niet gelijk 3 gangen, maar een heerlijk hoofdgerecht met eventueel een bijpassende wijn en wat zoets na.
En niet geheel onbelangrijk: tegen een schappelijke prijs.

Eet smakelijk alvast voor straks of een volgende keer!

Luuk Tjen

Contact
Horeca
Private Dinner, Catering & Events
Algemene voorwaarden
Privacy

×