WIE BEN IK?

Om mijzelf even voor te stellen: ik ben Luuk! Geboren en getogen in Amsterdam met verre Aziatische roots en een Bourgondische inslag.

Ik heb 15 jaar gewerkt in verschillende restaurantkeukens in Amsterdam, Frankrijk en Spanje. Daarna heb ik leiding gegeven aan de bediening van een aantal grote restaurants in Amsterdam en weet van daaruit wat nodig is voor de beste ervaring aan tafel.

Uitgebreid koken is doordeweeks voor veel mensen best lastig. Drukke sociale levens of simpelweg de ruimte er niet voor hebben, zorgen ervoor dat al die tijdrovende, maar oh zo lekkere gerechten vaak voorbehouden zijn aan het weekend of in een restaurant.

Ik ben De keuken van Tjen begonnen om daar verandering in te brengen: topgerechten bij jou thuis op het bord, wanneer het jou uitkomt. Op dit moment ben ik bezig het concept van De keuken van Tjen aan te passen naar een nieuwe vorm die nog beter aansluit bij de vraag van de liefhebbers. In de tussentijd kan je uiteraard blijven genieten van de beste gerechten van De keuken van Tjen: handige portie verpakkingen voor in de vriezer. Zo heb je altijd een heerlijke Aziatische maaltijd in huis, voor jezelf of als je (onverwacht) bezoek krijgt!
En niet geheel onbelangrijk: tegen een schappelijke prijs.

Eet smakelijk alvast voor straks of een volgende keer!

Luuk Tjen

Contact
Horeca
Private Dinner, Catering & Events
Algemene voorwaarden
Privacy

×