WAT KOOK IK?

“Klassiek Europees geschoold, maar met een voorliefde voor de Aziatische keuken”

Dit is waar De keuken van Tjen op neer komt: “Grenzeloos Aziatisch”. Geen beperkingen van een specifieke keuken, maar culinaire gerechten vanuit heel Azië. Al zijn er af en toe ook heerlijke mediterrane klassiekers! Kwaliteit en verrassende smaken is waar het bij mij om draait.

BIJNA KANT-EN-KLAAR

Kant-en-klaar? Nee niet helemaal, wel bijna! Je zal thuis nog een paar kleine dingen moeten doen om het af te maken. Denk hierbij aan het opwarmen van ingrediënten, het aanmaken van een salade, het monteren van de saus en uiteraard het opmaken van het bord! Het oog wil uiteraard ook wat.

Bij de bestelling doe ik altijd de informatie die je nodig hebt: hoe maak je het af en ik geef een idee van hoe je het mooi kunt presenteren op een bord.

HEB JE EEN VRAAG?

Heb je vragen over een gerecht, bereiding of opmaak? Je kan altijd even contact met mij opnemen!

×