WAT KOOK IK?

“Klassiek Europees geschoold, maar met een voorliefde voor de Aziatische keuken”

Dit is waar De keuken van Tjen op neer komt: “Grenzeloos Aziatisch”. Geen beperkingen van een specifieke keuken, maar culinaire gerechten vanuit heel Azië. Al zijn er af en toe ook heerlijke mediterrane klassiekers! Kwaliteit en verrassende smaken is waar het bij mij om draait.

BIJNA KANT-EN-KLAAR

Kant-en-klaar? Nee niet helemaal, wel bijna! De verschillende diepvriesmaaltijden bestaat uit het hoofdcomponent. Je hoeft zelf thuis alleen nog wat lekkere verse groente en bijvoorbeeld rijst erbij te maken. Het opwarmen van de diepvriesmaaltijd gaat heel gemakkelijk: in de (vacuum)verpakking een paar minuten opwarmen in een pannetje kokend water. Vergeet als laatste uiteraard niet het opmaken van het bord, het oog wil uiteraard ook wat!

HEB JE EEN VRAAG?

Heb je vragen over een gerecht, bereiding of opmaak? Je kan altijd even contact met mij opnemen!

×