HOE WERK IK?


BESTELLEN

Hoe werkt het nou allemaal? Het is eigenlijk heel simpel:

Iedere zaterdag publiceer ik de gerechten van de volgende week. Vanaf dat moment kun je ze ook bestellen en je alvast verheugen op die heerlijke maaltijden. Wees tijdig met bestellen want ik werk met dagverse producten.

Als je het gerecht selecteert kun je daarna kiezen of je er nog wat bij wilt: een flesje bijpassende wijn, een gerecht voor de kids of brownie voor erna!

Belangrijk is natuurlijk ook het moment van bezorgen. Bij het bestellen kun je kiezen uit verschillende tijdsblokken om bezorgd te krijgen. Wil je graag buiten de aangegeven tijdsblokken bezorgd krijgen, neem dan even contact op, er valt meestal wel een mouw aan te passen!
Je kunt natuurlijk ook kiezen voor afhalen, dit kan tussen 16.00 en 17.00 uur.

Afrekenen kan direct online met iDeal en daarna begint het uitkijken naar de levering! Bestellen kan tot uiterlijk 17 uur op de dag van levering, zolang de voorraad strekt.

ANNULEREN

Komt er onverhoopt wat tussen? Je kunt ook de dag erna prima van het eten genieten. Mocht je toch liever willen annuleren, dan kan dat kosteloos tot 24 uur voor levering. Stuur hiervoor een email naar info@dekeukenvantjen.nl.

VEGETARISCH

Van sommige gerechten die ik maak kan ik een vegetarische variant maken. In het weekmenu zie je dan het vega symbool staan. Bij het bestellen geef je dit aan door in het opmerkingen veld in te vullen hoeveel van de bestelde gerechten je graag vegetarisch wilt hebben.

ALLERGENEN

Bij de gerechten op het weekmenu vermeld ik altijd welke allergenen in het gerecht zitten. Kunnen de allergenen weggelaten worden of kan het onderdeel apart worden geleverd, dan geef ik dat aan. Geef allergie├źn en/of intoleranties altijd aan in het opmerkingenveld (bestelnotities) bij de checkout.
Houd er wel rekening mee dat er altijd sporen van allergenen in het eten kunnen zitten.
Meer informatie over allergenen.

×